NXPD IS ONDERDEEL VAN

Over NXPD

In 2011 startte Nick van Bruggen NXPD. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een team van negen enthousiaste collega’s. Met z’n allen werken we met veel plezier keihard voor onze klanten en ‘onze jongens’. Samen vormen we één groot NXPD team, of je nou als sloper of stratenmaker voor ons werkt, als intercedent op kantoor of jarenlang als engineer bij onze vaste klant.

Wil jij nog tien jaar doen wat je nu doet? Of een keer wat anders? Of het nou een veiligheidscursus of een andere opleiding is, we investeren met plezier in jouw ontwikkeling. Vanuit die visie is ook ons bedrijfsonderdeel NXPD opleiden ontstaan. Dé plek in de regio om je VCA, BHV & Veilig werken langs de weg certificaat te behalen. Van specifieke cursus tot training op maat: bekijk ons aanbod. Naast werken en leren kun je bij NXPD werkplekken en trainingslocaties huren.

Dit vinden we belangrijk

Betrokkenheid – We weten hoe het gaat met onze medewerkers en onze klanten.
Kwaliteit – Geen gedoe, gewoon goed voor elkaar en hard werken.
Betrouwbaarheid – Eerlijk zijn en zorgen dat niemand iets tekort komt.

Gewoon goed voor elkaar

Zonder onze mensen zijn we niets. Daarom zorgen we dat alles goed voor elkaar is, én zijn we goed voor elkaar. We willen weten hoe het met jou gaat en denken met je mee. Elk mens is nu eenmaal anders.

We zorgen voor alles wat jij nodig hebt om je werk uit te voeren. Werkkleding, PBM’s, gereedschap en vervoer. We komen regelmatig bij je langs op je werkplek. Af en toe een gezellige borrel of barbecue horen erbij!

NXPD | Werken | Opleiden | Vastgoed

NXPD Werken is onderdeel van de NXPD Groep. Wij zijn specialist in werken en opleiden in de Bouw & Infra en Techniek & Industrie. We helpen mensen in de zoektocht naar vast of tijdelijk werk en ondersteunen medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling door middel van leer-werktrajecten en cursussen. Daarnaast verhuren we werkplekken en trainingslocaties. Met vestigingen in Zwolle, Hattemerbroek en Heerde zijn we altijd dichtbij.

NXPD Werken | NXPD Opleiden | NXPD Vastgoed

 

Ons team

Blijf op de hoogte van NXPD!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief