NXPD IS ONDERDEEL VAN

 

 

Logo

Nieuwsbrief NXPD

Beste lezer,

voor u staat al weer de tweede nieuwsbrief online !

In ons feestjaar nemen wij u per kwartaal mee in alle nieuwtjes omtrent NXPD.

U kunt in deze nieuwsbrief teruglezen welke opdrachtgevers gebruik maken van ons vernieuwde cursusaanbod. Hoe onze klanten van NXPD vastgoed de ruimtes ervaren en hoe onze website www.jouwvastwerk.nl steeds meer successen oplevert.

Al met al, een goed gevulde nieuwsbrief!

Wij wensen u veel leesplezier!

LOGO NXPD WERKEN

In 2020 is het platform jouwvastwerk.nl opgesteld door NXPD.

Logo Jouwvastwerk.nl

jouwvastwerk.nl is een platform voor medewerkers en scholieren die geïnteresseerd zijn in leerwerktrajecten in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. NXPD verzorgt het samenwerkingsverband tussen haar opdrachtgevers en lokale opleiders uit Noordoost- Nederland. De leerwerktrajecten worden (in de meeste gevallen) BBL-trajecten genoemd, waarbij er vier dagen wordt gewerkt en één dag naar school wordt gegaan. De lokale opleider verzorgt één dag per week de theorielessen voor de leerlingen. De overige vier dagen wordt er ervaring opgedaan in de praktijk onder begeleiding van ervaren leermeesters. Bij jouwvastwerk.nl kan men terecht voor leerwerktrajecten in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. Denk hierbij aan de volgende BBL-trajecten:

  • BBL Sloper (niv. 2 & 3)
  • BBL Vakman GWW (niv. 2 & 3)
  • BBL Mechanisch Operator (niv. 2 & 3)
  • BBL Constructiewerker (niv. 2 & 3) etc.

Ruim een jaar later kunnen wij met trots zeggen dat wij in totaal zo’n twintig BBL-leerlingen hebben mogen begeleiden. Ook dit schooljaar zijn wij weer gestart met een groep van twaalf BBL-leerlingen.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan maar heb je nog niet de juiste papieren? Bij jouwvastwerk.nl leiden wij je op tot vakkracht in de sectoren bouw, infra, techniek of industrie. Je wordt opgeleid terwijl je aan het werk bent! Je kunt ervoor kiezen om een BBL-opleiding te volgen, maar er is ook de mogelijkheid om intern te werken en leren. Wil jij meer weten? Neem contact met ons op!

Bekijk onderstaand de ervaringen van Milan, Stijn en Glenn of klik hier voor meer ervaringen van onze medewerkers.

LOGO NXPD OPLEIDEN

BHV in de bouw en infra?

Er gebeuren in de bouw en infra een groot aantal arbeidsongevallen in verhouding met andere sectoren. Om deze risico’s te beperken ….

Lees Meer
BHV in de Bouw en Infra

Deze bedrijven gingen u voor:

Voor onderstaande bedrijven hebben wij de afgelopen maanden diverse cursussen mogen verzorgen. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan contact met ons op.

Aankomende cursussen:

Vragen?


Bel NXPD op 0578-215009 of
mail naar: opleiden@nxpd.nl

Klik hier voor een overzicht van alle cursussen
LOGO NXPD VASTGOED
Reinier Simens - NXPD Vastgoed

Compleet ontzorgd en goede voorzieningen

Dit is hoe ik de inspirerende werkplekken ervaar van NXPD Vastgoed in Heerde.

Interview met Reinier Simens van SiMens en werk.

Lees hier het interview

 

Blijf op de hoogte van NXPD!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief