NXPD IS ONDERDEEL VAN

Interview Jeroen Huiskamp – Leerling Logistiek

Tijdens de “Weken van de Opleiding” interviewen wij diverse medewerkers van NXPD welke momenteel een BBL traject volgen via jouwvastwerk.nl. Deze keer is het de beurt aan Jeroen Huiskamp, Leerling Logistiek.

Jeroen volgt via NXPD de MBO opleiding Logistiek Supervisor niveau 4 en zit momenteel in het tweede leerjaar. Voor deze opleiding gaat hij één dag per week naar het Deltion College in Zwolle en werkt hij vier dagen per week bij Koninklijke Van Wijhe Verf in Zwolle.

“Na het afronden van mijn Havo-opleiding ben ik gestart met een Hbo-opleiding, ik kwam er al snel achter dat ik daar niet op mijn plek zat. Via NXPD ben ik toen gaan werken in de logistiek wat mij al snel erg aansprak”.

NXPD is samen met Jeroen gaan kijken welke opleiding er binnen de logistiek het beste bij hem zou passen. Tevens heeft NXPD gekeken welke opdrachtgever de mogelijkheid heeft om Jeroen de juiste begeleiding te geven er hier ook voor geaccrediteerd is bij het SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven).

“Via NXPD kwam ik terecht bij Koninklijke van Wijhe Verf in Zwolle. Na een kennismakingsgesprek en rondleiding mocht ik hier starten met mijn BBL-opleiding. Momenteel ben ik hier ruim 1,5 jaar werkzaam en het bevalt mij erg goed. De collega’s zijn gezellig, ik krijg veel vrijheid in mijn werk en ook de mogelijkheid om mijn schoolopdrachten goed uit te voeren”.

Naast het vinden van de juiste werkplek en de passende opleiding voor de kandidaat verzorgd NXPD ook een stukje begeleiding tijden de opleiding. Zo komt NXPD regelmatig op de werkplek langs om te kijken of alles goed gaat en te zorgen dat de leerling op schema blijft met zijn schoolopdrachten.

“Ik heb het erg naar mijn zin bij zowel NXPD als Koninklijke van Wijhe Verf. Als ik vragen heb kan ik altijd terecht bij mijn leidinggevende bij Koninklijke Van Wijhe Verf en op vrijdagmiddag heeft NXPD altijd wel een gehaktbal voor mij klaar liggen. En het mooiste van dit traject is dat NXPD de opleiding compleet voor mij betaald!”

Ben jij net als Jeroen enthousiast over de logistieke sector en zou je graag willen werken & leren in deze sector. Neem dan contact op met NXPD.

Daarnaast verzorgt NXPD diverse andere leer/werktrajecten in de sectoren Bouw & Infra en Techniek & Industrie. Kijk voor meer informatie op www.jouwvastwerk.nl of bel met een van onze vestigingen.

BBL Jeroen Logistiek NXPD

Blijf op de hoogte van NXPD!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief